Helhetslösningar och full service

Design, mönsterkonstruktion, teknisk expertis & sourcing, sömnadsproduktion av prover & säljkollektioner. Detta och en hel del annat kan vi ta ansvar för i vår studio och kontor i Dhaka, Bangladesh.

På Ted Bernhardtz Textile Industry erbjuder vi stort engagemang, full service och helhetslösningar under hela processen. Vi har ett brett utbud av tjänster. Från utveckling till full produktion och leverans lovar vi att vara flexibla, pålitliga och hitta den bästa lösningen för dina behov.

Design

Designers från Ted Bernhardtz Creative i Sverige och Dhaka arbetar tillsammans i ett flexibelt team för att kunna skapa en hållbar design. Närheten till fabrik gör att vi kan erbjuda snabb och professionell service & leverans. Med hög flexibilitet inom design och produktutveckling förbereder vi bland annat tekniska specifikationer direkt på plats.

Mönsterkonstruktion

Vi använder oss av CAD CAM som mjukvara. Det innebär att vi enkelt kan korrigera ett mönster inför produktion och på ett snabbt sätt sy justeringar på prover.

Provkollektioner

På vårt lager har vi alltid ett brett utbud av tyger. Därför har vi snabba ledtider för framtagning av prov- och säljkollektioner. Våra maskiner i vår sömnadsstudio är anpassade för tillverkning av alla typer av kläder. Det är det vi kallar service baserad på erfarenhet.

Se produkter vi syr

Måttorder & provsömnad

För att ha möjligheten att sy måttanpassade plagg och mindre provkollektioner erbjuder vi en ”miniproduktion” i vår designstudio. Varje ”Made-to-measure” har sitt unika mönster framtaget för ett specifikt fall eller uppdrag.

Sourcing och teknisk expertis

För att tillgodose våra kunders behov och krav söker merchandisers på vårt kontor i Dhaka dagligen efter tyger och material från Europa och Asien. Tillsammans med vårt tekniska team arbetar de för att våra produkter håller ställda krav och hög kvalitet.

Är du intresserad av vår designstudio? Hör av dig!