Produktion av företagskläder och mode

Med högsta service och kvalitet utifrån ett hållbart perspektiv producerar vi en bred variation av plaggtyper till både företags och mode kunder på fabriker i Bangladesh. Med ett tätt samarbete med vårt kontor och designstudio, kan vi erbjuda full service, kvalitet och flexibilitet från skiss till leverans.

En fabrik
med fokus på
kostymer och mode

Vi producerar kostymer av högsta kvalitet i en modern anläggning. Våra nya och specialiserade maskiner tillsammans med gedigen kunskap garanterar en hög modegrad och produkter med bästa kvalitet.

Läs mer

En fabrik
med fokus på
företagskläder och mode

Flyg- och bussbolag, kryssningsfartyg och matkedjor. Järnväg och polis. Hotell, apotek och säkerhet. Vi har kunder inom en mängd olika branscher. Det gör oss till specialister på företagskläder.

Läs mer
Om oss

Factory profile

I vår fabriksprofil kan du läsa mer om vad våra två fabriker har att erbjuda.

Ladda ner

En säker produktionsprocess

Vi har skapat strukturer som ger våra kunder en inblick i processen.

Mer om processen

Respektfull produktion

Som en del av Ted Berhardtz Group vill vi vara med och ta vårt ansvar för våra anställda och vår omgivande miljö. Vi arbetar löpande för att leva upp till våra kunders uppförandekod gällande mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, arbetsmiljö, etik och miljö. Vi har reviderats enligt BSCI´s och Sedex kravställning ett flertal gånger och vi känner att vi utvecklas och förbättras hela tiden. Vi följer naturligtvis alla de nationella krav som finns för vår verksamhet. Våra anläggningar har genomgått inspektioner av Accord gällande byggnads- brand och elektrisk säkerhet och arbetar ständigt för att leva upp till ställda krav, och vårt team är väl utbildade för att vi ska ha en uppdaterad och gedigen kunskap inför de uppgifter och åtagande vi har. Med långsiktighet i fokus och tillsammans med våra kunder tror vi på gemensamma mål, stegvis utveckling och ständig förbättring.

Läs mer om hållbarhet
Ta gärna en titt på bilder ifrån våra fabriker!
13

Söker du efter ett hållbart samarbete för produktion av kläder? Kontakta oss så hjälper vi dig att ta nästa steg.