Helhetslösningar med
full service

Vi levererar med full service till alla branscher. För oss innebär det att vi kan avlasta i allt från planering, design, produktion, inköp, leverans, distribution och packning. Vi har alltid vårt fokus på service och hög kvalitet för ditt plagg och varumärke.

Alla företag står inför olika förutsättningar och utmaningar när det kommer till arbetskläder och uniformer. Därför skapar vi lösningar som ser till att det fungerar lättare i vardagen. Genom starka koncept och professionella resurser tar vi ansvar hela vägen. Vi designar och producerar yrkeskläder som hjälper till att stärka varumärken. Vi erbjuder kundservice på olika språk, logistik och lagerhållning och ett internationellt nätverk för smidigare service på alla marknader. Våra kunder ska kunna lita på att vi tar ansvar. Det kallar vi god varumärkesvård.

Design & produktutveckling

Tillsammans med Ted Bernhardtz Creative erbjuder vi full service inom design och produktutveckling. Vi utvecklar och designar hela koncept eller enskilda plagg med stor kunskap och erfarenhet. Vi skapar arbetskläder och uniformer att trivas i.

Inköp & produktion

Vårt inköpsteam jobbar direkt mot vårt produktionskontor Ted Bernhardtz Textile Industry i Dhaka, Bangladesh. Att upprätta kravspecifikationer, kvalitetssäkra och kontrollera prover är bara några av stegen vi tar för att säkerställa en hög nivå på våra produkter och leveranser.

IT & logistik

Vi lägger stort fokus på att hålla vad vi lovar. Beställningar och leveranser ska alltid fungera smidigt och säkert. Tillsammans med vår 3PL- partner sker en ständig utveckling för att kunna anpassa och erbjuda varje kund en flexibel och trygg lösning.

Logofiering & förädling

Brodyrsömnad, logotryck, galonering och måttjusteringar. Vi löser de flesta önskemål och våra kunder kan alltid beställa logofierade kläder från vårt bassortiment med snabb leverans. Genom vår egen sömnadsstudio säkerställer vi dessutom att alla ändringar följer varje kunds personliga önskemål och regelverk.

Se dom olika delarna som vi erbjuder i vår helhetslösning

Analys

Kundens behov och önskemål analyseras noggrant innan vi presenterar vårt erbjudande inför uppdraget. Detta gör vi genomgående i alla projekt. Stora som små.

Projektledning

Våra erfarna Key Account Managers säkerställer att kunden känner sig trygg och att processen drivs på ett effektivt, ansvarsfullt och smidigt sätt.

Design

Våra designers finns på plats för att skapa skisser för såväl enskilda produkter som fullständiga kollektioner. Med sin erfarenhet och fingertoppskänsla möter dom de krav som ställs på design, funktion, materialval och miljö.

Provsömnad

Vår design- och sömnadsstudio ligger i Dhaka, Bangladesh. Här konstruerar vi mönster, modeller och tillverkar utvecklingsprover. Vi producerar också mindre produktioner för bland annat bärartester och utprovningar.

Produktion

Från våra kontor och två fabriker i Dhaka, Bangladesh erbjuder vi full service och flexibilitet från skiss till leverans. Med vår egen kvalitetskontroll i produktionsledet kan vi producera det som är bäst för såväl produkten, människan och miljön.

Webshop

Det är enkelt och smidigt för våra kunder att beställa sina kläder. Webshoppen är öppen dygnet runt och specialanpassas efter varje kunds sortiment och behov.

Kundtjänst

Vår kundtjänst fungerar som support för alla typer av frågor. Vi kan hjälpa våra kunder och deras anställda på en rad olika språk som svenska, norska, finska, danska och engelska.

Lager & logistik

Vi lagerhåller varje kunds unika sortiment och säkerställer våra leveranser tillsammans med vår 3PL och logistikpartner. Trygga leveranser är en viktig faktor för såväl oss som för kunden och vi hanterar dagligen både små och stora utskick.

Leverans

Vi har alltid kunden i fokus. Enskilt packat med hemleverans, större utskick till externa kundlager eller expresspaket till nyanställda. Vi förstår våra kunders olika behov och med ledord som service och flexibilitet löser vi dem.

Vill du veta mer om våra helhetslösningar? Hör av dig!