En kreativ designstudio

Vi utvecklar design och varumärkeskoncept inom textil för alla branscher.

Vår filosofi är att skapa en kreativ blandning mellan design och kunskap, textil och mode. Vi arbetar genom att ständigt lyssna utåt och vara lyhörda för trender och nyheter. På Creative hjälper vi dig med koncept- och produktutveckling för din design. Med vår unika fusion inom textilt varumärkesbyggande och grafisk formgivning levererar vi alltid med lite mer mod och innovation.

Unik design

Alla företag och branscher har olika behov. Kraven på material, design och funktion varierar. Vår kunskap och erfarenhet inom mode- och kläddesign gör det möjligt för oss att ta fram produkter och skapa koncept som alltid är specialanpassade efter uppdraget. Vi hanterar också kunder inom företagskläder, uniform och corporate wear.

Starka varumärken

Vi utvecklar varumärken genom kläder och design. Vi vet att en logotype kommunicerar företagets värderingar lika mycket som plagget i sig. På Creative skapar vi starka varumärken från insidan av plagget ut till omvärlden och våra kunders kunder.

Grafisk form

En mönsterbild på en scarf, tryck på en t-shirt, logotype på knappar eller en unik färg på en slips. Vi skapar personliga uttryck genom konceptutveckling med fokus på form och design. Vi förnyar och uppdaterar befintliga plagg i linje med varumärket och resten av kollektionen.

Intresserad av ett kreativt samarbete? Kontakta oss på Creative!